luni, 7 noiembrie 2011

Arabian Make-up

    Fetelor sa stiti  ca sunt foarte  suparata ...mi s-au  rupt unghiutzele din cauza antrenamentelor  :((:((  .... asa  ca  nu  am  ce postare  sa mai fac cat  de curand  cu ceva modele pentru unghii.  

    Eram  cu colega  de camera la o poveste  ...si am intrebat-o   daca  ma lasa sa-i fac un machiaj  ,  totusi  ca sa nu lipsesc  atat de mult  de pe  blog ( si stiu ca in ultima perioada  am  lipsit  mult :( )  si  a  fost  de acord.

    Am  ales sa  fac  un machiaj  cu  inclinatii  arabice  care  mi-a  placut foarte  mult .. ...   Va  las  sa  vedeti si voi ceea  ce  am realizat .


    Din  pacate   nu  a  prins-o foarte  bine acest  machiaj  si din aceasta cauza  nu a fost  de acord  sa  pun poze full face .  Asa ca  am decupat  fiecare poza si am facut  un colaj.       

    Stiu  ca inca mai am  de lucru,  mai ales  la aplicarea tusului...dar  mi se pare  mai greu  sa-l aplic  pe fata  cuiva decat mie.  :D:D:D   dar  ma intelegeti voi ..sunt doar un novice  in  aceste  chestii :D


    Pentru  realizarea  acestui machiaj  am  folosit  paleta Sleek Divine  :D:D:D

Sper sa va  placa:D
Kisses!!

11 comentarii:

  1. Sunt superbe culorile...tare imi doresc si eu paletuta asta :P
    Voiam sa te intreb, de ce nu ne arati si modele pentru unghii scurte, daca tot ti s-au rupt, eu de exemplu nu pot sa le tin lungi deloc, se rup si se exfoliaza mereu si nici nu ma descurc cu ele lungi la muncile casnice, insa mi-ar placea sa stiu cum sa le aranjez si asa scurte cum le am, poate mai sunt si alte fete in situatia mea, si poate le-ar placea sa vada si astfel de modele...ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu sunt in situatia simonei imi cresc putin unghiutele si dupa parca ar avea o limita si incep sa se rupa:( deci poate faci vreo postare mica hih:D cat despre machiaj :D foarte frumos si imi plac mult culorile :x bravo

    RăspundețiȘtergere
  3. Simona sa stii ca si eu sunt mandra de aceasta paleta ...pe care am castigat-o la un concurs de make-up.

    Momentan imi sunt chiar foarte micutze unghiile...habar nu am ce as putea face din ele.. :D... Eu practic volei si am avut o accidentare la o unghie care mi s-a rupt rau de tot :( si deaia ziceam ca acum mi-e aproape imposibil sa reusesc sa fac vreun model, pentru ca pe langa toate acestea forma unghiilor mele este foarte micutza (sper ca intelegi la ce ma refer ) .

    Dar promit ....cam intr-o saptamana voi reveni cu ceva model...pana atunci imi vor creste nitzel :D:D ...

    Te pup si ms mult pt vizita .:*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Camy iti promit si tie ca maxim intr-o saptamana o sa revin cu un model dragutz :D:D:D .
    Apropo foloseste un intaritor de unghii si poate asa nu ti se vor mai rupe...

    Pupici :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. E suuuuperb machiajul. Eu m-as fi lasat fotografiata din toate unghiurile daca purtam un asemenea machiaj :> :*

    RăspundețiȘtergere
  6. ee... Acuma fiecare cum doreste, daca nu a vrut eu ce sa-i fac :))

    A avut de pierdut , devenea si ea putin mai populara :))

    RăspundețiȘtergere